Hjem - Lions Herning Uldjyden

Påske-aktivitet (Tulipanaktivitet)

Med Lions Herning Uldjyden i kamp mod misbrug
Lions Uldjyden’s Tulipan-aktivitet er efterhånden blevet en god fast tradition, som plejer at møde god forståelse og  støtte fra byens kontorer og butikker. Kampagnen løber normalvis op til påske, hvor Herning by og omegns butikker, kontorer og virksomheder får besøg af folk fra Lions Herning Uldjyden, der medbringer et tilbud om at støtte kampen mod misbrug ved at købe én eller flere smukke buketter tulipaner.

Aktiviteten giver Hernings unge værktøjer til at sige nej til stoffer og alkohol
Kampagnen startede allerede tilbage i 1995 og dens formål var, og er stadig, at hjælpe unge mennesker til at tage klar stilling til misbrug – og at at give de unge nogle kvalificerede værktøjer til at kunne sige nej til alkohol og stoffer.

Madindsamlings-aktivitet

Aktiviteten kører hvert år en af de første lørdage i december måned
Madindsamlings-aktiviteten foregår ved Føtex, Bilka hvor vi står med indkøbsvogne og beder kunder købe en ekstra vare og lægge den i vores indkøbsvogne. Sidste år fyldte vi 20 store indkøbsvogne med varer, mad og legetøj.

Vi kan godt bruge flere hænder
Vi mangler altid hænder til at hjælpe med at samle varer ind. Så har du lyst til at gi’ os en hånd, så meld dig til på nedenstående mailadresse eller telefonnummer.

Det er sjovt, lærerigt og du er med til at give udsatte og økonomisk udfordrede børnefamilier en god jul. Og så får du brugt dit gode hjælpe-gen sammen med en flok ægte løver fra Lions Herning Uldjyden.

Er du frisk - send en mail til jorgenkiel ved hotmail prik com og tilmeld dig

Brilleindsamling

Brilleindsamling bliver som minimum gennemført hver gang der er valg

Uldjyden gennemfører brilleindsamling når der er kommunevalg og valg til Regionsrådet. Vi kører ud til alle de mindre byer i Herning Kommune og sætte kasser til at samle briller i.

Lions Herning Uldjyden samlede briller ind i både Herning, Gullestrup, Lind, Sinding, Tjørring, Arnborg, Kølkjær, Studsgård, Snejbjerg, Sunds, Ilskov, Hammerum og Simmelkær. Så der blev kørt nogle kilometer.

Folk er rigtig søde til at tage brugte briller med, for det er en fast tradition til valgene, at der står indsamlings-kasser med Lions-logo på. Der bliver hver gang samlet mange tusinde par briller ind. De bliver efterfølgende sorteret, målt i styrke og renset - hvorefter de, sammen med briller fra hele landet, bliver sendt til Afrika, hvor de gør en stor forskel for både børn, unge og ældre.