Hjem - Lions Herning Uldjyden

Menu

Har du også et hjælpe-gen

Har du et hjælpe-gen?
Har du et gen, der gør at du som frivillig ikke kan modstå at hjælpe mennesker i nød? Hvis ja - så ligner du os i Lions.


Har du lyst til at vide noget om det at være Lion, så læs her eller kontakt os på mail - jorgenkiel ved hotmail prik com eller på tlf. 28 26 91 13

Vi mangler medlemmer - vi mangler dig!
Vi er en lille blandet klub for både mænd og kvinder,  med ca. 16 medlemmer. Hvis du har lyst til at blive medlem af vores Lions-klub, og dermed være med til at hjælpe og gøre en forskel i lokalområdet, så tag kontakt til os. Ring til Jørgen på 28 26 91 13.

For lad os være helt ærlige - vi mangler nye og friske mennesker, som kan bringe fornyelse og nye tanker ind i vores Lions klub. Og som vil være med til at gennemføre vores aktiviteter (se under fanen Aktiviteter).
Oplevelser og godt kammeratskab
Når du er Lion, er du med til at gøre en forskel i dit lokalområde. Men du bliver også en del af et netværk med godt kammeratskab. Samtidig får du nogle unikke oplevelser, som du kun får, fordi du er Lion. Vi er på spændende virksomhedsbesøg, kommer helt ind bag kulisserne og oplever virksomheder og organisationer fra en helt anden vinkel. Vi har også af og til besøg af spændende mennesker, der kommer og fortæller deres historie.Har du lyst til at vide mere, så kontakt os på mail - jorgenkiel ved hotmail prik com eller på tlf. 28 26 91 13

Følg Lions