Hjem - Lions Herning Uldjyden

Med Lions mod misbrug

Med Lions Herning Uldjyden i kamp mod misbrug

Lions Uldjyden’s Tulipan-aktivitet er efterhånden blevet en god, fast tradition, som plejer at møde god forståelse og  støtte fra byens kontorer og butikker. Kampagnen løber normalvis i ugerne 9, 10, 11 og 12, hvor Herning by og omegns butikker, kontorer og virksomheder igen vil få besøg af folk fra Lions Herning Uldjyden, der medbringer et tilbud om at støtte kampen mod misbrug ved at købe én eller flere smukke buketter tulipaner.

Overskuddet fra salget går ubeskåret (uden omkostninger) til at give Hernings unge kvalificerede værktøjer til at sige nej til stoffer og alkohol når de skal ud i nattelivet for første gang.

De smukke buketter bliver leveret ugen før påske, og vi mødes en dag fra morgenen, hvor vi binder takke-skilte på hver buket og sætter det antal fra, som kunderne har købt. Senere på dagen deles buketterne rundt til byens butikker, kontorer og virksomheder, der så har  mulighed for at få påskepyntet.