Hjem - Lions Herning Uldjyden

Menu

Nye medlemmer

Vi kan godt bruge flere medlemmer
Vi kan også godt bruge flere hænder, uden du behøver at blive medlem. Men som medlem får du flere gode fordele. Du bliver en del af et godt kammeratskab i et netværk i lokalområdet, du får nogle spændende oplevelser, foredrag og kommer ind bag facaden i flere virksomheder og institutioner - som du kun gør fordi du er Lion.

Vi er for tiden 16 medlemmer, som både er mænd og kvinder. Har du lyst til at prøve at deltage i et møde, hvor du kan se, hvem vi er og hvad vi laver? Det er ganske uforpligtende i første omgang og du vil være velkommen.

Vores Lions-klub har to - tre tilbagevendende aktiviteter hvert år, hvor vi samler penge og mad ind så vi kan hjælpe hvor ikke andre hjælper. Det er fortrinsvis disse aktiviteter - og gerne oprettelse af nye - som vi mangler nye kræfter til.


Et kig ned i bagagerummet, før vi kører ud og afleverer solgte buketter til butikkerne

Det drejer sig om vores årlige tilbagevendende Madindsamlings-aktivitet i december, vores Tulipan-aktivitet hvert år i påsken og en aktivitet, som vi prøver at løbe i gang - hvor vi sælger Julestjerner (blomsten), tasker, snaps mv. fra en bod på Torvet. Der ud over har vi nogle forskellige aktiviteter i støbeskeen, som vi ikke selv kan klare men mangler hænder og idéer til.

Har du fået lyst til at se og høre om, hvem vi er, så kan du ringe til Jørgen på 28 26 91 13. Så kan du komme og møde os og se hvad vi er for en flok. Vi glæder os til at høre fra dig.

Følg Lions